Personvern


Personvervilkår


Profesjonsetisk nettverk samler bare på personlige opplysningene om deg som du leverer gjennom kontaktskjemaet på nettsiden - https://www.profesjonsetikk.no/p/blog-page_1553.html.

Hvis du krysser av for at du godtar at vi publiserer informasjon om deg, vil data du legger inn i skjemaet bli publisert på de relevante sidene under på profesjonsetikk.no under «Personer og fagområder i nettverket».

Navn og epostadresse på alle personer i nettverket blir også lagt inn i databasen for nyhetsbrevet vi sender ut gjennom MailChimp. Du kan lese databehandlingsavtalen med MailChimp her: (https://mailchimp.com/legal/privacy/)

MailChimp samler inn data om når du ble registrert i deres database, hvilke eposter fra listen du har sett eller åpnet.

Dersom du ønsker å oppdatere opplysninger vi har om deg, bruker du det samme kontaktskjemaet, eller sender en epost til admin(a)profesjonsetikk.no – Bytt ut «(a)» med «@».

All informasjon levert gjennom kontaktskjemaet behandles manuelt og arkiveres i et regneark. Backup av disse filene gjøres på to krypterte lokale disker hos oss, og på https://jottacloud.com

Dersom du ønsker å ble slettet fra nettverket, sletter vi all informasjon manuelt i alle våre registre i løpet av 30 dager.

Dersom du ikke krysser av for at du godkjenner disse personvernvilkårene, kan du ikke bli med i Profesjonsetisk nettverk.